Quail Summit Elementary School

Skip to main content
Mobile Menu
Quails Care!  Be Safe.  Be Responsible.  Be Respectful.  First Day of School is August 14, 2017- School wide minimum day.    Every Thursday is Early Out Thursday- Dismissal at 1:45 PM for all grades. 
A California Distinguished School California DOE Gold Ribbon School

Bell Schedules

First/Last Day of School First Day of School: Monday, August 14, 2017 (Minimum Day)
Last Day of School: Thursday, May 31, 2018 (Minimum Day)
No entries present for this bell schedule
Non-School Days 2017-18 September 4
November 10, 20, 21, 22, 23, 24
December 21 through January 5
January 15
February 19
March 30-April 6
May 28
No entries present for this bell schedule
Non-Pupil Days - 2017-18 February 23,, 2018 (Staff Development)
No entries present for this bell schedule
Minimum Days for 2017-18 Dismissal at 11:15 AM all grades K-5 August 14 (District-wide)
October 31
November 8, 13, 14, 15 (Parent Teacher Conferences)
December 20 (District-wide)
March 2
May 31 (District-wide)
No entries present for this bell schedule
Kindergarten Early Release Weeks 2017-18 - 11:15 Dismissal August 14-18
October 16-20
February 5-9
May 7-11
No entries present for this bell schedule
Kindergarten
Description / Period Start Time End Time Length
M, T, W, TH 8:20 AM 1:45 PM 325 min
Recess 10:00 AM 10:20 AM 20 min
Lunch 11:35 AM 12:15 PM 40 min
FRIDAY 8:20 AM 1:45 PM 325 min
Recess 10:10 AM 10:30 AM 20 min
Lunch 11:35 AM 12:15 PM 40 min
Minimum Day 8:20 AM 11:15 AM 175 min
Minimum Day Recess/Brunch 10:00 AM 10:25 AM 25 min
1st & 2nd Grades
Description / Period Start Time End Time Length
M - T - W - F 8:20 AM 2:45 PM 385 min
Recess 10:00 AM 10:15 AM 15 min
Lunch 11:35 AM 12:15 PM 40 min
Recess 1:15 PM 1:30 PM 15 min
THURSDAY 8:20 AM 1:45 PM 325 min
Recess 10:00 AM 10:15 AM 15 min
Lunch 11:35 AM 12:15 PM 40 min
MINIMUM DAY 8:20 AM 11:15 AM 175 min
Recess/Brunch 10:00 AM 10:25 AM 25 min
3rd Grade
Description / Period Start Time End Time Length
M - T - W- F 8:20 AM 2:45 PM 385 min
Recess 10:15 AM 10:30 AM 15 min
Lunch 11:50 AM 12:30 PM 40 min
Recess 1:15 PM 1:30 PM 15 min
THURSDAY 8:20 AM 1:45 PM 325 min
Recess 10:15 AM 10:30 AM 15 min
Lunch 11:50 AM 12:30 PM 40 min
MINIMUM DAY 8:20 AM 11:15 AM 175 min
Recess/Brunch 10:00 AM 10:25 AM 25 min
4th & 5th Grades
Description / Period Start Time End Time Length
M - T - W- F 8:15 AM 2:45 PM 390 min
Recess 10:35 AM 10:50 AM 15 min
Lunch 12:20 PM 1:10 PM 50 min
THURSDAY 8:15 AM 1:45 PM 330 min
Recess 10:35 AM 10:50 AM 15 min
Lunch 12:20 PM 1:10 PM 50 min
MINIMUM DAY 8:15 AM 11:15 AM 180 min
Recess/Brunch 10:30 AM 10:45 AM 15 min